Όροι Χρήσης

Παραγγελίες Συνδρομές

Πνευματικά Δικαιώματα

Προσωπικά Δεδομένα

Άλλες πληροφορίες/Cookies

Όροι χρήσης

Όροι Χρήσης & Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων  του ηλεκτρονικού καταστήματος www.titansgym.gr

 

Καλώς ήρθατε στο δικτυακό τόπο του γυμναστηρίου TITANS GYM.

Η ιστοσελίδα www.titansgym.gr παρέχει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες / πελάτες της σύμφωνα με τους ακόλουθους Όρους Χρήσης. Η ανάγνωση του παρόντος κειμένου απαιτείται πριν από τη χρήση των υπηρεσιών της εταιρίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.titansgym.gr  δηλώνει στον επισκέπτη ότι λαμβάνει κάθε αναμενόμενο μέτρο, έτσι ώστε τα στοιχεία και οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα της να είναι πλήρη, ακριβή και αξιόπιστα.

Όροι χρήσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δημιουργήθηκε από την ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ με έδρα στα Ιωάννινα, οδός Αρχ. Μακαρίου  με  Α.Φ.Μ 069272401 και με υπεύθυνo επικοινωνίας τoν ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ.

Προτού μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στους ιστοτόπους και στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να διαβάσετε με προσοχή τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Εάν δε συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, παρακαλούμε να διακόψετε άμεσα τη χρήση του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Παρακάτω, θα βρείτε αναλυτικά όλες τις ενότητες που αφορούν τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος titansgym.

Τιμές συνδρομών

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στο www.titansgym.gr. συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. Οι τιμές αυτές αφορούν τις συνδρομές και πακέτα προσφορών που είναι διαθέσιμες, ενώ το κατάστημα επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αναπροσαρμόζει τιμές. Αν και καταβάλουμε σε κάθε περίπτωση κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή περιγραφή των στοιχείων και των τιμών που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο κάποιων τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και περιγραφές.

 

Σύνδεση/Εγγραφή/Πρόσβαση στις Πληροφορίες

 Για να εκτελεστεί η παραγγελία, απαιτείται συμπλήρωση/αποστολή της σχετικής φόρμας με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του χρήστη/πελάτη (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο ή e-mail).

Η ασφάλεια εισόδου στο ηλεκτρονικό κατάστημα επιτυγχάνεται μέσω της «Αναγνώρισης Πελάτη».

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση σας είναι δύο:

Α. Το όνομα χρήστη (email ή username)

Β. Ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password)

Κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής τους από τρίτα πρόσωπα.

Τα προσωπικά σας στοιχεία, ύστερα από αίτησή σας, είναι δυνατό να διαγραφούν οριστικά.

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη και στην περίπτωση αγοράς συνδρομής. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/μέλος είναι εμπιστευτικές και η εταιρία. έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών και δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους.

Παρ’ όλα αυτά, έχοντας λάβει κάθε δυνατό μέτρο, η διασφάλιση των δεδομένων που καταχωρείτε δεν μπορεί να διασφαλιστεί απόλυτα και σε περίπτωση απώλειας δεδομένων δε φέρουν καμία ευθύνη.

Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα, ή καθ’ οποιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα.

Όροι χρήσης της υπηρεσίας newsletter

Η ιστοσελίδα www.titansgym.gr στα πλαίσια των υπηρεσιών που παρέχει δίνει στον χρήστη / πελάτη τη δυνατότητα, εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί, να λαμβάνει ενημερωτικά μηνύματα (newsletter) της ιστοσελίδας στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο υποβάλλοντας τα στοιχεία της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, στο αντίστοιχο πεδίο. Εφόσον παύσει ο χρήστης να ενδιαφέρεται για την λήψη των ενημερωτικών μηνυμάτων, του δίνεται η δυνατότητα να δηλώσει την επιθυμία του για παύση της αποστολής τους μέσα από το σχετικό ηλεκτρονικό ενημερωτικό μήνυμα που του αποστέλλεται από την www.titansgym.gr

Παραγγελίες, Συνδρομές

Τρόποι παραγγελίας

Α. Από τον ιστότοπο www.titansgym.gr, όπου υπάρχει η φόρμα παραγγελίας και να τα τοποθετήσετε στο καλάθι αγορών σας.

Β. Στο e-mail: info@titansgym.gr

Γ. Τηλεφωνικά, καλώντας μας στο από Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00 π.μ-16:00 μ.μ.

Δ. Περνώντας από το κατάστημα της Titans Gym, Αρχεπισκόπου Μακαρίου, από Δευτέρα ως Κυριακή 8:00 -24:00.

Κάθε παραγγελία σημαίνει την αποδοχή των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων Πώλησης και την αποδοχή των Γενικών Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας, Προσωπικά Δεδομένα/Aπόρρητο και Χρήση των Cookies χωρίς καμία επιφύλαξη σχετικά με τους όρους αυτών και τυχόν ειδικές συμφωνίες ανάμεσα στα μέρη.

Η διόρθωση πιθανών λαθών στην παραγγελία είναι ευθύνη του αγοραστή.

Από τη στιγμή που ο αγοραστής επιβεβαιώσει την παραγγελία του κλικάροντας στο εικονίδιο «Ολοκλήρωση» (κάτω δεξιά από «την παραγγελία»), θεωρείται ότι είναι ενήμερος και έχει κατανοήσει πλήρως και ανεπιφύλακτα τους ισχύοντες Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις Πώλησης, τις τιμές, Η ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας προϊόντων συνεπάγεται υποχρέωση πληρωμής του κόστους της παραγγελίας εκ μέρους του Καταναλωτή/πελάτη. Η πώληση ολοκληρώνεται όταν ο αγοραστής τοποθετήσει την παραγγελία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.titansgym.gr θα επιβεβαιώσει την παραγγελία του αποστέλλοντας σχετικό email στη διεύθυνση  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αγοραστή.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.titansgym.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να αναστείλει ολόκληρη την παραγγελία, σε περίπτωση μη πληρωμής ή μερικής πληρωμής οποιουδήποτε χρηματικού ποσού που οφείλει ο αγοραστής, σε περίπτωση απάτης κατά την πληρωμή ή στην περίπτωση απάτης ή απόπειρας απάτης κατά τη χρήση της σελίδας της www.titansgym.gr

Όλες οι παραγγελίες, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των υποχρεωτικών συμμετοχών, είναι πληρωτέες σε Ευρώ. Κάθε ληξιπρόθεσμο μη καταβληθέν ποσό θα τοκίζεται με το νόμιμο τόκο υπερημερίας, άμεσα από την καθυστέρηση πληρωμής. 

 

 

Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας προτείνουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για τις αγορές σας:

  1. A. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για αγορές από το www.titansgym.gr μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας στον παρακάτω λογαριασμό αυστηρά εντός 5 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας σας. Διαφορετικά θα ακυρωθεί η παραγγελία σας.

Τράπεζα Πειραιώς 

 IBAN: GR8701716010006601126661962

 Δικαιούχοι : Τσακανίκας Ανδρέας

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία:

  1. Το πλήρες ονοματεπώνυμό σας
  2. Τον αριθμό της παραγελίας σας, ο οποίος θα σας αποσταλλεί μέσω email κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να μας στείλετε το καταθετήριο της Τράπεζας και να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 26513 08371 ή να μας στείλετε e-mail στο info@titansgym.gr

Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.

  1. B. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

Δεν συλλέγουμε ούτε αποθηκεύουμε με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές.

 

Ακύρωση Παραγγελίας:

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις δύο κάτωθι περιπτώσεις:

1.Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας

Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να προβείτε στο «Καλάθι Αγορών μου» και να πατήσετε στο εικονίδιο «Χ» (Διαγραφή).

2.Μετά την ολοκλήρωση και ΠΡΙΝ την αποστολή* της παραγγελίας

Μπορείτε να καλέσετε στο 26513 08371 προκειμένου να ακυρώσετε την παραγγελία. *Η ημερομηνία αποστολής θα σας γνωστοποιηθεί στο ενημερωτικό email που θα λάβετε.

 

Πολιτική Ακύρωσης Συνδρομής

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων αυστηρά εντός του χρονικού διαστήματος δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

“”Πάγωμα συνδρομής

Δικαίωμα «παγώματος», δηλαδή διακοπής χρήσης των υπηρεσιών του γυμναστηρίου, παρέχεται μόνο στις περιπτώσεις εγκυμοσύνης (και για διάρκεια μέχρι 6 μηνών) και στράτευσης (για διάρκεια ισόχρονη της θητείας). Απαραίτητη προϋπόθεση για την εκ νέου χρήση του χρονικού διαστήματος διακοπής, είναι η ανανέωση συνδρομής (οποιασδήποτε χρονικής διάρκειας) στην οποία προστίθεται το χρονικό διάστημα διακοπής χρήσης των υπηρεσιών.

Τέτοιο δικαίωμα παρέχεται επιπλέον μόνο στην ετήσια συνδρομή και για σοβαρούς λόγους, για τους οποίους το μέλος δεν δύναται να κάνει χρήση των υπηρεσιών του γυμναστηρίου και μόνο σε μέλη που αγόρασαν ή ανανέωσαν συνδρομή γυμναστηρίου στη βασική/αρχική τιμή της συνδρομής, όπως αυτή ορίζεται στον τιμοκατάλογο του γυμναστηρίου (δηλαδή δεν ισχύει σε προωθητικές ενέργειες υπερπροσφορών) υπό την προϋπόθεση, προσκόμισης ιατρικών εξετάσεων και ιατρικής γνωμάτευσης, με τα οποία υποδεικνύεται η αποχή από την αθλητική άσκηση που προσφέρεται από το γυμναστήριο για συγκεκριμένο και μόνο χρονικό διάστημα, το οποίο δύναται να παρατείνεται μόνο με την προσκόμιση νέων αντίστοιχων εγγράφων (αντίγραφο ιατρικού φακέλου με ειδικές γνωματεύσεις.

Πνευματικά Δικαιώματα

Όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της πνευματικής ιδιοκτησίας και των δικαιωμάτων της βάσης δεδομένων της www.titansgym.gr και των περιεχομένων του, ανήκουν στον Ανδρέα Τσακανίκα ή είναι κατοχυρωμένα ή χρησιμοποιούνται κατόπιν αδείας του κατόχου. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, επανέκδοση, αποστολή, μετάδοση ή αναμετάδοση οποιουδήποτε κειμένου, φωτογραφίας, γραφικού, λογοτύπου, αρχεία εικόνας, βίντεο και οποιαδήποτε μορφή κωδικού ή λογισμικού, για εμπορικούς λόγους ή δημόσια χρήση, χωρίς προηγούμενη γραπτή έγκριση της.

Δεν μπορείτε να προσαρμόσετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε οποιοδήποτε υλικό ή πληροφορία, για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από προσωπικό, μη-εμπορικό σκοπό.

Η αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου, τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.titansgym.gr με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς και γενικά κάθε είδους ενέργεια πάνω στα εμπορικά, οικονομικά και πάσης φύσεως αρχεία της εταιρείας, επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας www.titansgym.gr ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου πνευματικών δικαιωμάτων που περιλαμβάνει.

Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη

 

Περιορισμός Ευθύνης

Προσπαθούμε να διασφαλίζουμε ότι οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ακριβείς, πλήρεις και ανανεώνονται σε τακτική βάση. Με τη χρήση αυτού του www.titansgym.gr, αποδέχεστε και δεσμεύεστε από τους όρους και τις συνθήκες που ισχύουν κατά την ημερομηνία χρήσης του.

Δεν εγγυόμαστε ή εκπροσωπούμε την ακρίβεια ή την πληρότητα των πληροφοριών που περιλαμβάνονται σε αυτό, ούτε εγγυόμαστε ότι η χρήση αυτής της ιστοσελίδας θα είναι χωρίς διακοπές ή λάθη, ούτε ότι σε περίπτωση που υπάρχουν λάθη θα διορθώνονται αυτομάτως. Το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.titansgym.gr δεν εγγυάται την προστασία από ηλεκτρονικούς ιούς ή άλλα επιβλαβή ηλεκτρονικά στοιχεία, μέσω της χρήσης του ιστοτόπου του.

 

 

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

 Το κατάστημα www.titansgym.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Εάν χρησιμοποιήσετε το κατάστημα μετά από ανακοίνωση τροποποίησης των Όρων Χρήσης, σημαίνει πως συμφωνείτε με τους νέους Όρους Χρήσης. Για το λόγο αυτό σας συνιστούμε να παρακολουθείτε τους Όρους Χρήσης σε συχνή βάση, προκειμένου να τους γνωρίζετε επακριβώς.

Προσωπικά Δεδομένα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.titansgym.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003), τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679, καθώς επίσης και από το Νόμο περί Προστασίας των Καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση, τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την “Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα”, του νόμου (Ν. 3471/2006) για την “Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών”, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει, μεταβιβάζει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος και δεν τα κοινοποιεί σε τρίτους, πλην των περιπτώσεων:

  • Νομικής υποχρέωσης, ή αν χρειαστεί να θέσουμε σε ισχύ τους Όρους Χρήσης.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες, Cookies

Κατά την πλοήγηση στο www.titansgym.gr, δεν απαιτείται η χορήγηση στοιχείων που συνιστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Ωστόσο, προκειμένου να έχετε πρόσβαση στις διάφορες υπηρεσίες που παρέχει η ιστοσελίδα είναι πιθανό να σας ζητηθούν τα κάτωθι στοιχεία:

Για τη δημιουργία λογαριασμού – Στοιχεία επικοινωνίας όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο, φαξ, διεύθυνση και ταχυδρομικός κώδικας.

Για αγορά,  εφόσον επιλεγεί χρέωση μέσω πιστωτικής κάρτας – Στοιχεία πιστωτικής κάρτας και χρεώσεων.

Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα, ή καθ’ οποιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα.

Τα προσωπικά σας στοιχεία, ύστερα από αίτησή σας, είναι δυνατό να διαγραφούν οριστικά.

Οι παραπάνω πληροφορίες συλλέγονται με στόχο τη συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών/προϊόντων μας και είναι αναγκαίες για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών αγορών. Επίσης, χρησιμοποιούνται προκειμένου να ενημερώνεται ο αγοραστής για την κατάσταση της παραγγελίας του. Τέλος, με την καταχώρηση προσωπικών στοιχείων σας δίνεται η δυνατότητα, έπειτα από την έγκρισή σας, να λαμβάνετε ενημερωτικά email σχετικά με νέα προϊόντα, υπηρεσίες κ.ο.κ.

Επίσης, χρησιμοποιούμε cookies ώστε να μπορούμε να σας θυμόμαστε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, και επιτρέπουμε στην Google να χρησιμοποιεί αναλυτικά cookies (τόσο προσωρινά όσο και μόνιμα) στους ιστοτόπους μας για τη συλλογή πληροφοριών. Έτσι, μπορούμε να παρακολουθούμε την επισκεψιμότητα μας, αλλά και τις διαφημίσεις μας.

Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: aboutcookies.org. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Ο χρήστης δύναται να κάνει χρήση του ιστοτόπου χωρίς προβλήματα και χωρίς τη χρήση των cookies αλλά ενδεχομένως εις βάρος της ευχρηστίας του και της λειτουργίας ορισμένων υπηρεσιών αυτού.

 

H διαβίβαση δεδομένων μέσω διαδικτύου δεν είναι ποτέ εγγυημένο ότι θα είναι απολύτως ασφαλής. Είναι δυνατό τρίτα μέρη, μη συμβεβλημένα με το κατάστημα www.titansgym.gr, να αποκτήσουν πρόσβαση ή να υποκλέψουν τις διαβιβάσεις δεδομένων ή τις ιδιωτικές επικοινωνίες χωρίς την άδεια ή τη γνώση μας.

Το κατάστημα www.titansgym.gr έχει λάβει όλα τα προσήκοντα μέτρα προκειμένου να προστατεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα. Παρά ταύτα, δε μπορούμε να διασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε την ασφάλεια των οποιονδήποτε πληροφοριών μας διαβιβάσετε. Οι διαβιβάσεις δεδομένων γίνονται με δική σας ευθύνη και συνιστούν ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης. Τέλος, η ασφάλεια του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού σας εξαρτάται από εσάς.

Σε κάθε περίπτωση, το κατάστημα www.titansgym.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον νομικό πλαίσιο.

Εάν κάποιος επισκέπτης/ χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τα θέματα αυτά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: info@titansgym.gr

 

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας www.titansgym.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή  τους διέπονται  από το εθνικό δίκαιο, το κοινοτικό δίκαιο και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων διαπιστωθεί ότι είναι αντίθετη με το ως άνω νομικό πλαίσιο ή καταστεί εκτός ισχύος, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Με το παρόν συμφωνείται ρητά ότι  οι  διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων και την εν γένει χρήση της www.titansgym.gr από τον επισκέπτη ή χρήστη αυτής, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων των Ιωαννίνων.

Shopping cart
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0